onsdag 14 mars 2012

Nya böcker i vårt nya bibliotek

Det var ett tag att jag inte skrev någonting i bloggen. Känns lite jobbigt men om man räknar in vad har hänt under tiden det är inte konstigt. Vi har flyttat i våra nya, fräscha lokaler, gjort om allt, skaffat nya datorer, laptop, iPad så hinner man inte att skriva i bloggen.
Samtidigt lyckades vi att skaffa nya böcker. Några är redan utlånade men en del står fortfarande på hyllan och väntar, väntar...
Nu är det dags att göra lite reklam på dem.

Martin Jern, regissör och författare, debuterade med boken Så värt. I går sa en elev att det var den bästa boken som hon har läst. Det är verkligen en bra reklam för en bok. I LitteraturMagazinet skriver de bland annat:
"Så bra mix av humor, allvar, värme, realism och coolhet. Stort lästips!"

Vi har också skaffat  den nyaste boken av samma författare. Affektion heter boken. Den utspelar sig i Helsingborg. Huvudpersonen Kate Mess, 16 år gammal försöker fly från sin förflutna, men lyckas hon????

Till dig som gillar kärleksböcker, lite seriösa och med vackert språk, rekommenderas Till sista andetaget, av Anne Swärd.

Det börjar som en ovanlig vänskap mellan Lo som är 7 år gammal och Lukas, som är 15 år. Så småningom utvecklas vänskapen till en osagd och besatt kärlek.

Och till slut nyköpta filmer:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar